Beslutsångest

Jag vill börja med att tacka alla för så otroligt fina ord efter mitt förra inlägg. Det betyder verkligen enormt mycket, jag hoppas ni förstår det. Det både stärker och värmer att det finns så många som faktiskt bryr sig. Jag tycker att det är viktigt att ta hand om och hjälpa varandra, att bara finnas där och ställa upp. För man är faktiskt inte starkast ensam. 

Från en sak till något helt annat (ja men precis så som livet faktiskt är). Imorgon är det en stor dag. En stark dag. En rolig dag. En fantastisk dag. En lycklig dag. För imorgon ska en person som betyder väldigt mycket för mig gifta sig. Carita Hansson ska bli fru Thorén. Joel och Carita ska bli man och fru. Så galet fint!

Nu ikväll flyger jag och Rebecka från Landvetter till Visby. Iiii, snart åker vi! Sitter just för tillfället på flygplatsen med en kaffe och väntar.

   
  Jag har haft lite packkaos här hemma. Beslutsångesten över klädvalet är enorm! Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ta med mig. Vilken klänning ska jag ha på mig? Vilka skor? Vilka smycken och vilken väska? Tänk om det är supervarmt eller superkallt och regnar. Ja, som ni förstår så måste jag ju helt enkelt ha med mig ett gäng alternativ så att jag kan anpassa mig efter hur det känns imorgon. 

  
Idag blir det ingen träning för min del. Jag får nöja mig med en liten promenix istället. Om jag hinner ska jag provträna på Caritas utomhusflak. Dock känns det väldigt tveksamt till om jag kommer hinna göra det den här korta, intensiva, vackra och galet roliga helgen på Gotland. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s