Inga backintervaller i alla fall

Idag hade jag tänkt köra sådana där fruktansvärda backintervaller mest bara för att det var ungefär hundra år sedan sist. Fick för mig att jag kunde lägga in några mysiga lopp på mitt sista pass för veckan liksom. I mitt huvudet verkar det ganska bra men jag springer ju inte riktigt likadant som jag gjorde när jag tränade friidrott. Lite klumpigare, lite stelare, lite sämre löpsteg, lite sämre uthållighet. Den där sämrelistan kan i och för sig fortsätta hur länge som helst. MEN nu blev det inga intervaller utan istället agerade jag testperson för en som utbildar sig till pt. Han fick lägga upp ett program så körde vi det. Ganska roligt faktiskt 🙂 Tror han blev lite förvånad när han frågade vad jag hade för mål med min träning och jag svarar att jag ska ta mig till OS. 

Nu ikväll är jag med familjen och firar Jesper som fyllt år. Han har fixat ett alldeles eget litet ”man table”. Så rolig kombo på hans bord. 🙂

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s