Stupid cykel

På min klubb är vi många lyftare både tävlar och tränar massor. Alla har olika målsättningar med lyftningen. En del tränar bara för att det är roligt, en del för att träffa kompisar, en del för att bli bättre på något annat, en del för att slå sina rekord, vinna någon tävling eller ta sig till någon speciell tävling. Det finns nog tusen skäl till varför folket på klubben tränar. Men en sak som jag älskar med vår klubb är att det inte spelar någon som helst roll vem du är och vad du har för mål. Alla hejar alltid på alla och alla hjälper alla. Det spelar alltså ingen roll om man är elitsatsande eller motionär, gammal eller ung. Det tycker jag är viktigt och det ger en väldigt bra sammanhållning och stämning.

Vår lokal är väldigt liten och gammal. Det är verkligen en sådan där typisk källarlokal där det bara finns stänger, knäböjsställningar och massa vikter. Ok, en och en annan hantel finns också. Och så har vi ju den där extremt gamla motionscykeln då. Jag brukar alltid cykla lite innan träning som uppvärmning men nu har cykeln den senaste veckan strulat lite. Så typiskt. Jag försökte laga men jag kan ju säga att fixa sådana där saker är absolut inte mitt expertområde. Stupid old cykel.


Jag hade veckans sista lyftarpass som bestod av halvlätta knäböj och stötmark som stora övningar. Imorgon blir det annan träning och på lördag blir det helvila. Sen drar det igång på söndag igen (våra träningsveckor börjar på söndagar).
Jag kom på ett nytt mål utanför lyftningen idag. Jag vill kunna göra handstand push-ups utan vägg. Får nog ta hjälp av någon som kan lära mig lite men någon gång ska jag väl klara det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s