Och träningen fortsätter 

Jag hade ryck utan fotförflyttning idag. Det var första gången jag körde ryck sedan SM. Det känns att det är en lite tyngre period som börjar nu. Jag har inte riktigt kommit till den tung tunga delen än utan det är väl ändå lite förberedande och ”kom-igång”. Jag gillar att fightas med vikterna, svettas och verkligen ta i på träningen. Igår hade jag styrkevändning + kickstöt 3+3. Jag fick kämpa, det är tungt men på något vis är det på samma gång jävligt gött att verkligen få bli sådär helt slut. Både i kropp och knopp. Idag hade jag som sagt dom där specialrycken. Jag skulle köra treor på 72 kg men jag klarade dom inte. Jag försökte men varken snabbheten eller tajmingen finns där just nu. Men jag gav inte upp utan fick helt enkelt sänka vikten och fortsätta kämpa. Känner mig verkligen inte irriterad eller missnöjd, nästan tvärtom. Jag vet att jag kommer tillbaka, bara inte just idag tydligen. 🙂 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s