NM-läger

Det ena avlöser det andra. För min del blir det inte riktigt någon lugn sommar eftersom det är NM i augusti och träningen inför VM i november är i full gång. Idag kom inbjudan till ett träningsläger inför NM. Det är ganska många som är uttagna, typ en i varje viktklass, vilket är superkul! Det var värsta länge sedan jag var iväg på träningsläger med landslaget nu. Jag har precis pratat i telefon ett bra tag med Carita så nu längtar jag ännu mer efter att verkligen få träna, träffa och hänga med alla lyftare på läger igen. Det är kul att det är ett uttagningsläger för då lär folk vara riktigt taggade och sugna på att lyfta. 🙂 Typiskt mysigt roligt!
Och vi kommer såklart träna på det stället som garanterat har de fräschaste grejerna, hos Eleiko. Så enormt lyxigt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s