Tungtlätt

Idag har benen fått jobba ordentligt. Började passet med en övning som jag inte har gjort på evigheter: hängande styrkeryck position 4 utan fotförflyttning. Fast undra om jag egentligen någonsin har gjort den? Oavsett vad så tycker jag den är lite knivig. Position 4 (strax under knät) tycker jag kan vara lite lurig. Styrkeryck och jag har inte riktigt kommit överens på flera veckor, ryck har varit betydligt bättre. Att dessutom göra detta utan fotförflyttning innebär att jag verkligen måste jobba och dra klart. Lyckades väl inte helt perfekt idag men jag klarade i alla fall alla mina set.
Därefter följde knäböj, stötmark och stötdrag. Just nu känns det lite konstigt när jag tränar. Det känns tungt fast ändå lätt, typ tungtlätt. Och tvärtom, lättungt. Kan man ens säga så? Troligtvis inte men det är precis så det känns.


Och så över till något helt annat. Jag läser väldigt sällan. Faktiskt extremt sällan. Eller ja, typ aldrig. Jag är lite raka motsatsen till Emelie (min syster) som läst hur många böcker som helst. Jag hade däremot en period då jag lyssnade väldigt mycket på ljudböcker, vilket är något jag tycker är riktigt bra. Älskar det verkligen! Men ibland då och då får jag faktiskt för mig att läsa böcker och då kan jag läsa massor. Igår började jag läsa en bok som heter Livet efter dig. Eller ah, jag sträckläste den. Fattar inte riktigt vad som hände men jag fastnade verkligen och vips så var den slut. Det är mycket som hamnar under kategorin ”allt eller inget” när det kommer till mig och att läsa är tydligen en av de sakerna som hamnar där.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s