Tankspridd?

Idag är det fredag, woohoo! Vem älskar inte fredagar liksom? Under de åren jag har pluggat nu har jag faktiskt inte haft speciellt bra koll på veckodagarna. Det har inte spelat så stor roll om det är måndag, torsdag eller lördag för jag har kunnat göra vad som helst oavsett veckodag, i princip i alla fall. Nu när jag jobbar ”vanliga” kontorstider måndag-fredag har jag istället stenkoll. Jag har i och för sig mer rutin på allt nu men det är svårt att hinna träna så mycket som jag skulle vilja.

Igår var en konstig dag. Den började jättebra med riktig mysfrulle med Emelie och Jesper innan jobbet. Träningen gick även den bra. Det tar nog dock ett tag till innan jag är tillbaka helt och men jag tycker att det ändå går bättre och bättre. Förresten, det har ju varit supertomt på klubben i princip hela veckan men igår var det verkligen totalt tvärtom. Så mycket folk! Och det var så varmt, svettades som bara den. Dock jäkligt kul!

Hur som helst så tog jag bussen hem efter träningen och gick direkt in och handlade mat. Jag handlade inte sådär pyttelite utan det var ändå två halvtunga kassar. När jag vandrar ut från affären och ska ta upp mina hemnycklar så hittar jag dom inte. I samma sekund kommer ja gpå att dom är i min jackficka och min jacka hänger såklart kvar på kluben. Så typiskt! Ännu mer typiskt är det när man är sådär halvtrött och hungrig och bara vill hem. Framförallt när man har typ en minuts promenad hem. Men det var bara att bege sig tillbaka till träningen, med dom här två jäkla matkassarna. När jag väl kommer till klubben är det (såklart) ingen där. Typiskt igen! Men bästaste coach Staffan, som bor supernära,  kom dit och öppna för mig. TACK! Det var dock inte superlätt att få tag i honom för till saken hör att min telefon dessutom har börjat krångla. Touchen (ja, alltså hela skärmen) fungerar inte alltid så det tog ett tag innan jag ens kunde använda telefonen för att få tag i någon som kunde komma och öppna åt mig. Men allt löste sig till slut och när jag kom hem kom Ullis förbi och vi lagade käk och tittade på film. Det behövdes verkligen en sådan soft och mysig avslutning på en sådan stupid kväll. Mest stupid för att jag är lite tankspridd ibland.

Förresten, om ni inte har lyssnat på Triss på Tyngre radio än, gör det! Ni hittar avsnittet här.

Annons

2 tankar på “Tankspridd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s