Heldagar

Det är onsdag och mitt i veckan. Det innebär att det är två heldagar kvar den här veckan med jobb och träning. Det känns riktigt skönt att ha kommit igång med träningen. Kroppen känns dock tung och seg men det funkar ganska bra ändå. Det är väldigt mycket mindre folk som tränar nu. Lokalen känns nästan lite tom vilket är riktigt sällsynt hos oss. Men vi är ett gäng som tränar på och det är grymt att veta att man alltid har någon att träna med. Gillar ändå min klubb ganska mycket. 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s