Älskar träning

Alltså jag mår verkligen bra av att träna. Enormt bra. Jag älskar det verkligen! Igår tränade jag första riktiga passet efter SM och det var verkligen ett sådant där typiskt första-passet-efter-tävling. Men vad gött det var att träna ändå. Även om vikterna inte alls kändes som för en vecka sedan, även om stången inte kändes som den bara väger 15 kg, även om jag faktiskt var ganska långsam så känner jag mig så mycket bättre på alla sätt och vis efter ett träningspass. Precis likadant var det idag. Jag har varit dödstrött hela dagen och undrade hur jag skulle orka träna. Men väl på träningen så kommer energin. Och nu efteråt är jag verkligen mycket piggare än vad jag var innan. Jag tycker att det är superkul att träna och det är ju ännu bättre när man får mer energi av att göra det. Det är märkligt hur man kan känna skillnad efter en vecka typ utan träning. 

  

Annons

2 tankar på “Älskar träning

  1. Pingback: Sliten men taggad! | Carita Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s