Superdupermegalugn träning

Det har varit en ganska lugn träningsvecka för min del. Det känns som om jag har vilat hur mycket som helst även om jag egentligen kanske inte har gjort det. Imorgon är det dags för sista träningspasset och jag längtar redan! Idag var jag uppe på klubben och cyklade, rullade ”röret” och stretchade medan jag tittade på när de andra tränade på riktigt. Jag blev riktigt sugen på att lyfta själv men jag får helt enkelt vänta till imorgon. Jag och Rebecka körde även lite massage på rygg och axlar när hon var klar med sin träning.

På vägen hem gick jag förbi Ica och hämtade ut mitt paket från Lyftarshopen. Det är verkligen alltid lika roligt att hämta ut paket och öppna när man kommer hem. Tack för grymma grejer!

2015-06-26 21.24.21

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s