Två dagar kvar

Idag körde jag mitt sista träningspass innan SM. Träningen idag blev bättre och bättre under passets gång. Jag tycker framförallt att mina ben har känts väldigt sega och trötta en lite längre period nu men efter att ha gjort ett antal lätta ryck och stötar idag lättade det något. Härligt! Jag hoppas att det släpper ytterligare något och att jag är pigg och fräsch i kroppen på måndag.
Vi är ett ganska stort gäng från Mosseberg som åker till Sundsvall imorgon. De flesta av oss åker tåg vilket är ganska så bekvämt faktiskt. Det känns skönt att kunna gå och röra på sig under resan.

En sjukt positiv grej också. Jag såg precis att det kommit ut länkar för live-streaming av samtliga klasser under SM. SÅ KUL!

Jag tävlar i klass 58 kg på måndag ungefär klockan 15:45. Länk till live-streamning klass 58 kg hittar ni här.

Tryck här för att se länkar till samtliga viktklasser.

Nu ska jag packa klart och sen blir det nog ett (eller ah några stycken) avsnitt av Vikings.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s