Vilodag

Idag har jag varit hos Simba (eller Thomas som han egentligen heter) och fått massage. Han är toppenbra och jag kände att jag verkligen behövde massage. Det var ett tag sedan sist och ju längre tid det tar mellan gångerna desto mer drar jag mig för att gå. Det är ju liksom inte precis skönt att få massage på benen. Eller det är sådär ontskönt och jag vet att det är välbehövligt och att det blir bra efteråt. Tack!
Vi har många gånger snackat om att vi ska träna lite ihop och jag vet att han har velat ha lite tips och hjälp med lyftningen. Idag hade jag både vilodag och är dessutom jobbfri så då passade det perfekt att köra lite ryck mellan massagen och hans nästa klient. Riktigt kul!

  

Testade den där Lokan med smak av rosa svampar och den var väl verkligen sådär. Den som smakar hallon- och lakritsskalle är däremot grym! Om man gillar sådana godisar då alltså. Det känns dock lite märkligt att dricka ett bubbelvatten som smakar godis… 

     

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s