Klovningsmiss

Jag klovar faktiskt väldigt sällan fel men idag blev det en totalmiss från min sida. Jag hade kört ryck och skulle därefter ha ryckdrag på samma vikt. Av någon anledning fick jag för mig att jag skulle köra knäböj först så jag började därför dra av vikterna från stången efter rycken. När jag kom på att jag visst skulle ha dragen först glömde jag tydligen lägga på två femmor. Jag upptäckte att jag haft 10 kg för lite först när jag var helt klar med alla set. Jag tyckte väl att det kändes alldeles för lätt. Så det var bara att börja om och göra alla set igen. Nu borde jag bli extra stark helt enkelt 🙂 

Jag beställde lite nya grejer från Lyftarshopen idag. Bland annat mitt favoritprotein Whey 1000 choklad och några grejer från Walden Farms som jag inte har smakat innan. Det ska bli spännande att se hur dom produkterna är. Återkommer när jag smakat. Sitter just nu ute på farmor och farfars altan och äter jordgubbar. Mysigt! 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s