SM och morgonpromenix

Nu har tävlingsschemat för SM kommit ut. Jag tävlar i sista gruppen på måndag, det vill säga klockan 15:45.

Tävlingsschema SM

Den här veckan jobbar jag bara torsdag och fredag så det innebär alltså att jag är ledig de första dagarna den här veckan. MAGISKT! Därför började jag dagen med en mysig morgonpromenad i Slottsskogen tillsammans med Ullis och Anton. Efteråt gick vi och köpte frukost som vi sedan käkade hemma hos Anton. Jag är lite begränsad i vad jag väljer att äta just nu så de andra två fick anpassa sig lite till min frukost. Men jag tror dom tyckte det blev prima.

Innan träningen lämnade jag och Ullis in några kläder för tryck på Klubbhuset här i Göteborg. Det blev verkligen superbra och jag är riktigt nöjd. Dessutom gick det riktigt fort också. Nu kanske vi ska försöka få till ”riktiga” klubbkläder så att alla mossebergare har likadana kläder och med snygga tryck. Det blir ett projekt för framtiden.
Dagens träningspass gick ganska bra. Mina ben är dock lite sega just nu så en massage på onsdag hos Simba passar verkligen hur bra som helst.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s