Den där gnistan

Ett eftermiddagspass fyllt med massa ryck, drag, knäböj fram och pressar. Rycken kändes väldigt lätta och bra upp till 81 kg. Efter den vikten blev lyften liksom lama på något vis. Det kändes så lätt och jag tog inte i ordentligt och var inte bestämd. Den där berömda och omtalade gnistan fanns liksom inte riktigt. Så då blev det helt enkelt en del sjukt onödiga bommar. Det känns segt att bomma och det är verkligen supertrist men samtidigt känner jag mig väldigt lugn och inte alls orolig eftersom lyften ändå kändes bra fast lite lojt. Resten av mossebergarna som tränade körde på riktigt bra. Grymt kämpat och alla är starka och i bra form. Kul! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s