Ryckpassen

Idag är det vilodag och jag tror den är ganska så välbehövlig för min del. Tittar på serier, chillar i solen, tvättar och hänger med Rebecka. En typiskt mysig vilodag helt enkelt.

  
Det som jag alltid tycker är svårast, men även roligast, är rycken. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag tycker att ryck är roligt samtidigt som övningen kan få en på så himla dåligt humör. De gånger när rycken inte stämmer alls vill man fortsätta att nöta för att ”få till det”. När rycken känns sådär superbra vill man fortsätta rycka just för att det känns så himla bra. Det senaste har hälften av ryckpassen gått jättebra medan den andra halvan av passen inte har varit riktigt lika toppen. Igår hade jag ett mer mysigt ryckpass igen och det känns så otroligt lätt och bra då.

På SM kommer jag att tävla i 58:an. Det var ganska länge sedan jag gick i den viktklassen om man bortser från de stora internationella mästerskapen EM och VM. I skrivandets stund väger jag 59,4 kg, med andra ord knappt 1,5 kg över. Jämfört med vad jag vägde när det var lite mer än en vecka kvar till EM så väger jag mer nu. Jag har inte varit riktigt lika strikt med kosten den här gången även om jag äter ”bra”. Jag har inte riktigt känt att det har varit supernödvändigt då jag känner att jag fixar det oavsett. 1,5 kg över känns ganska lite med tanke på hur mycket jag äter och dricker just nu så det borde vara lugnt. Borde. Jag kommer vara mer noga med att väga mig, tänka på hur mycket jag äter och dricker i veckan som kommer nu för att inte få en eventuell chock dagen innan. I värsta fall får jag sätta mig i bastun en kortis. Ullis har i sådana fall lovat att göra mig sällskap 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s