Mer examen 

Idag åkte jag hem mellan jobbet och träningen för att se om det kunde hjälpa mig att inte vara så trött på träningen. Att bara komma hem och ”landa” och chilla en liten stund. Jag tror faktiskt att det hjälpte för jag kände mig piggare idag på träningen än vad jag gjort tidigare i veckan.

För snart en vecka sedan hade vi vår examensmiddag med klassen. Jag bläddrade lite bland bilderna i telefonen och såg några kort från den dagen. Det var verkligen superlyckat och så himla roligt. Hela dagen! Vi var sex stycken tjejer som började med en galet bra brunch hemma hos Frida. Det fanns typ allt man kan tänka sig och vill ha, så enormt gott! Jag åt gaaaanska mycket, men det fick det vara värt en sådan här speciell dag.

Senare träffade vi alla andra i klassen på Villa Belparc där vi var och käkade och hade det allmänt toppen. Det var ett riktigt bra avslut på tre år tillsammans. Hoppas dock att vi får till något liknande igen 🙂


    

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s