Onsdagsträningen

Tihihi, Erika hade haft avslutning på förskolan (tror jag det är) igår så hon var riktigt fint sminkat i ansiktet. Det var svårt att ta henne på allvar. 🙂 Vi kom på att hon ville föreställa vår klubbkompis Knut. 

  
På träningen hade jag styrkeryck upp till 72 kg och styrkevändningar på 92 kg. Jag tycker verkligen inte att jag gjorde ett bra pass igår. En hel del fattas och jag var rikigt trött. Huvudet ville inte alls vara med och det visade sig i lyftningen. Den där sista explosiviteten och snabbheten fattades typ helt. Idag tänker jag att jag ska hem en sväng mellan jobb och träning för att se om jag kan bli lite piggare. Det tror jag på 🙂 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s