Lätt och trött

Träningen igår innehöll en hel del men var något lättare tycker jag. Det kanske i och för sig var bra för jag kände mig väldigt trött i kroppen. Det är sådana här extra trötta dagar som det är extra skönt att ha alla underbara peppande träningskompisar runtomkring sig. Ni är verkligen toppen på alla sätt! 

Mitt vänsterknä har ju strulat en del och det känns fortfarande inte helt bra. Men det känns extremt mycket bättre. I dagarna ska jag prata med en läkare om en mr jag gjorde förra veckan, bara för att vara helt säker på att inget är skadat. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s