Yoga?

Idag har jag börjat jobba igen. På ett nytt ställe. Jag är trött. Det är nog lika bäst att somna snart.

Träningen gick ändå ganska bra. Bommade ett gäng ryck men det kändes inte superdåligt så det är ändå bra. Stötarna som jag var lite nervös över (eller framförallt själva vändningen) gick riktigt bra. Positivt! Trots att (eller kanske på grund av??) jag typ var lite övertrött försökte Staffan säga till mig att vara lugnare. Han tyckte jag var så stressad och att jag var överallt hela tiden. Han försökte till och med lära mig andas lugnt och förslog nästan yoga. Jag tror jag lyckades lugna ner mig lite men det är svårt ibland, framförallt när man är sådär trött fast ändå pigg. 

Annons

1 tanke på “Yoga?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s