Två veckor

SM närmar sig. Nu är det två veckor kvar till vi beger oss mot Sundsvall. Det ska bli så kul! Vi är 13 stycken mossebergare som kommer att tävla, 5 tjejer och 8 killar. SM kommer att hålla på i tre dagar, vilket i sig är sjukt kul eftersom det innebär att vi är så många som ska tävla. Så länge jag har varit med så har det avgjorts på två dagar så en hel extra dag till är ändå ganska mycket. Plus att vi verkligen är så sjukt många fler deltagare.Jag kommer att tävla första dagen, det vill säga på måndagen. Det kommer att vara upp till klass 58 kg för damer och upp till 69 kg för herrar då. Det innebär att vi är fyra mossebergare som ska upp på flaket och lyfta redan första dagen. KUL!
Imorgon är det dags för ryck och stöt (har jag för mig i alla fall). Jag har faktiskt inte kört stöt på väldigt länge så det blir spännande att se hur det går.

Skärmavbild 2015-06-14 kl. 22.44.35

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s