Stark och seg

Värme, sommar och sol gör verkligen något med alla människor. Alla blir liksom extra glada och fulla med energi och det märks så enormt mycket, på ett positivt sätt såklart. Jag tycker det är så härligt! 

Jobb, träning, power nap i eftermiddagssolen och sen en helkväll tillsammans med Ullis och Rebecka. Träningen bestod av knäböj fram, press och stötdrag. Min kropp känns ganska stark men en aning seg och trött. Knäböjen kör jag för tillfället väldigt lugnt och med stopp i botten. Det är lite mer än två veckor kvar till SM nu och jag börjar känna att tävlingssuget börjar komma vilket alltid känns sjukt nice. Jag är ju en tävlingsmänniska liksom.

Ikväll käkade vi tre tjejer hamburgare och satte oss sen på Bar Himmel i kvällssolen. Verkligen helt underbart och en superhärlig kväll. Jag vill även tacka alla som jag har fått så himla fina examenspresenter av. Stort tack alla söta fina underbara! 😘 Bland annat den här ryggsäcken som kommer hänga med på alla träningar framöver. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s