Så mycket energi

Den där energin jag hade igår höll verkligen i sig. Det känns som om jag har huuuur mycket energi som helst. Jag bara måste göra någonting hela tiden. Jag tror att jag behöver åka ut i skogen och klättra i träd eller något. Eller kanske springa runt på en gräsmatta och gör kullerbyttor och sådant till jag trillar ihop. 

Dagens pass gick prima. Det var ett något lättare pass, både sett till antal övningar, set, reps och vikter. Så nu är mitt energilager fullt till morgondagens träning som består av ryck och överstöt. Mysigt! 

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s