”Sommarlov”

Igår var det fredag och en riktigt bra sådan. Solen sken och det var äntligen varmt här i Göteborg. Dagen började med examination, den absolut sista grejen innan kandidaten var klar. Så nu är jag är alltså klar med skolan. Tre år har gått såååå fort! På tisdag har vi avslutningsceremoni och på lördag blir det ”examensmiddag” med klassen. Nu är jag helt ledig fram till på onsdag när jag ska in och jobba. Eller ah, träningar och så då såklart men ingen skola och inget jobb. Härligt!

När vi ändå är inne på examen så var vi hemma hos Ullis igår och firade att hon är klar med plugget också. Jag, Stina och Rebecka gav henne ett alldeles eget lyftarbälte, så nu hoppas jag på extra tunga vikter på SM! 🙂 Av mig och Rebecka fick hon även en ram med en dikt.

2015-06-06 21.36.43 2015-06-05 23.32.25 2015-06-05 23.49.04

Idag har jag kört ett lätt träningspass med främst lite allmänfys. Lite ståryck slank i och för sig även med. Jag har ju en övning som är min absoluta ”hatövning” och har typ alltid varit och det är stötdrag. Jag tror att nummer två på den där listan är ståryck. Jag har så svårt för det men det är just därför jag tänker att den övningen är bra för mig, om jag gör rätt vill säga. Jag tror jag fick till vissa lyft idag faktiskt, hittade lite hur jag ska göra. Imorgon är det dags för ett ryckpass igen så det laddar jag för nu.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s