Händerna

När man tränar mycket med skivstång innebär det att händerna slits en del. Valkar och blåsor är för mig standard och jag vet att jag egentligen borde ”sköta” mina händer bättre än vad jag gör. Det är ganska roligt att det är många som använder produkter, som egentligen är till för fötterna, för att fixa händerna. Typ fotfil, fothyvel och nagelsax känns som standard. Och självklart, för min del i alla fall, handkräm. Carita brukar alltid klaga på att jag borde sköta mina händer bättre så igår fixade jag dom superbra. Carita, du hade varit stolt över mig 😉 Nu ska jag bara fortsätta så dom håller sig så här bra.
Ibland får man dock sår i händerna som tar evigheter att läka och det är ganska segt. Det dras liksom upp hela tiden eftersom man använder händerna och det brukar då gå åt en hel del tejp. Så jag testade att använda Winnies RipFix och jag tycker att den verkligen har hjälpt. Jag upplever att såret faktiskt läker och att det dessutom gick ganska fort. Ni hittar den hos Lyftarshopen.

winnies_fix_1

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s