Blackout

Ibland, väldigt sällan faktiskt som tur är, låser det sig helt. Det är liksom som om huvudet glömmer meddela resten av kroppen vad den ska göra. Jag tycker verkligen att det är en så sjukt konstig känsla. Igår hade jag stöt från ställ. Jag skulle köra några singlar på 103 kg, vilket är en vikt som det senaste har känts som en ”vikt jag tar i sömnen”. Dom två första var bra. Sen kom den där låsningen, total blackout. I överstöt liksom. Där jag brukar vara säker och ha koll. Så här kan det i alla fall se ut när man gör en satsning, börjar göra stöten men ångrar sig.

Annons

2 tankar på “Blackout

  1. Tror inte det var blackout. Tror att din kropp vill säga dig något. Det kanske är dags för push pressar på vikten i fråga. Det fixar du nästa gång. 4 x 4 push press på 103 kg. Lite jäklar anamma bara!

    Gilla

  2. Ser ut som att du har blivit så stark att din kropp vill push pressa vikten istället. Det är en bra signal. Lyssna på kroppen, inte huvudet 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s