Massa missar

Jag somnade på soffan i typ en kvart när jag kom hem i eftermiddags efter att ha träffad Jonna och David en sväng. Var alldeles kall och blöt, det regnar ju från alla håll på en och samma gång. Hur kan det ens göra det liksom?! Efter min lilla tupplur åkte jag upp till träningen. Jag blev extra lycklig när jag såg att Staffan skrivit ryck på mitt program. Hurra! Mitt knä har hållt sig hyfsat bra. Det är inte helt hundra men det har inte heller känts sämre när jag kört mina knäböj och ryck bockar. Och det var mysigt med ryck idag. Jag missade ganska många lyft, många fler än vad jag brukar göra, men det var kul ändå. Det var härligt att lyfta igen, att göra hela lyft. Hoppas bara på att knät pallar.

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s