Sommaren?

När kommer sommaren? Var är den? Någon som har gömt den? Jag längtar så enormt mycket efter att slippa ha på mig jacka varje dag. Att kunna sitta ute i solen, gå runt i shorts och sandaler. Att sitta ute och grilla på kvällarna. LÄNGTAR!

Hur som helst så hade jag vilodag idag. I lördags körde jag och Fia lite blandade ”övriga” övningar, mer precist så var det stående rodd med ryckfattning, hantelpress i utfall (bra tror jag!), tricepspress och mage. Men alltså mina triceps. Dom är totalt döda! Jag kände träningsvärken samma kväll. Bra kört med mig Fia! Jag ser fram emot nästa gång redan.

Under lägret persade folk hej vilt. Det typ regnade pers i Växjö, riktigt roligt! 🙂
Jag tror inte att jag själv satte något pers, möjligtvis i styrkevändning + kickstöt (och alla andra övningar jag inte kört tidigare då). Men jag hejade på alla andra som lyckades persa. På bilden nedan försöker jag se stark ut och heja på Dennis när han värmer upp innan försök till pers i press. Han verkar dock inte ha blivit speciellt inspirerad av mina superarmar för det blev inget rekord i just den övningen.

img_1937_556c0c91ddf2b37548dd1caf

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s