Mot Göteborg

Sitter på tåget på väg hem från Växjö.  Borta bra men hemma bäst. Eller ah, jag gillar borta ganska mycket också. Lägret har gått fort och jag känner att jag gärna hade stannat åtminstone en dag till. Det har varit superkul att träffa massa nya härliga människor och träna tillsammans de här dagarna.

Positivt är att mitt knä verkar hålla ganska så bra. Nu har jag testat att både köra knäböj bak och fram upp till 110 respektive 105 kg. Jag har kört få reps lite fler set och väldigt lugnt ner och nästan med ett stopp i botten. Dessutom har jag kört ett ryckpass från höga bockar. Och knät känns stabilt. Det är ju inte helt hundra men det gör verkligen inte ont längre. Hur härligt som helst! 

Igår hade jag och Anders en utmaning. Han skulle pressa 10 kg mer än vad jag styrkevände och kickstötte. Jag vann den här gången men det lär bli fler sådana här utmaningar framöver. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s