Slutspurten

Dagen har spenderats tillsammans med Jonna. Och vår uppsats då såklart. Vi börjar närma oss slutet på uppsatsen och därmed även slutet på utbildningen. Det känns ganska konstigt att jag snart tar examen (eller ah, förhoppningvis klarar jag allt i alla fall). Tre år har gått ruggigt fort.
Det var ganska skönt att åka till träningen efter att ha suttit och skrivit större delen av dagen. Få släppa det och bara fokusera på träningen. Hade bland annat stötar från ställ, dom kändes väldigt lätta idag. Mysigt! Veckan kommer att bli lite lugnare med tanke på mitt knä. Dock känns det mycket bättre idag så jag hoppas att jag inom några dagar kan börja köra på med mina knäböj igen. Jag vill så gärna maxa i knäböj ju!
Alltså den här bilden är ganska rolig. Det är från lag-SM i år och det här är mitt försök på 116 kg. Spana in allas miner i bakgrunden. 🙂

IMG_0127

Annons

2 tankar på “Slutspurten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s