Brev till Ryck

Kära Ryck,

Jag känner att vår relation är komplicerad. Mina känslor för dig går upp och ner hela tiden. Egentligen vet jag att jag älskar dig men ibland är du så svår.
Från starten känner jag att det känns rätt. Den biten känns lätt och jag känner mig stabil med dig där. Den biten av vår relation känns verkligen bra och jag uppskattar att du inte är tung och besvärlig från alla lägen.
Men sedan kommer vi till det där slutdraget i vår relation. Det är nog där jag känner mig som mest osäker med dig.  Osäker på varför jag inte gör som jag vill göra. Osäker på hur jag ska göra. Eller jag vet men jag kan inte alltid förmedla det till dig. Så att du liksom blir sådär bra och perfekt som jag vet att du kan vara.
En annan sak som jag känner är att du emellanåt kan påverkar mina dagar så otroligt mycket. De finns de dagar när vi har det väldigt bra och när allt verkligen stämmer sådär superbra. Dom dagarna är fantastiska och oftast följer den känslan med mig resten av dagen också. Men du kära ryck, du kan även göra det motsatta de dagarna som vi inte alls är sams.
Även om du kan vara svår, komplicerad och dum emellanåt så är det värt det. Du är typiskt bäst helt enkelt och jag vet att vi kommer att lyckas!

Love

Ps. Stöt hälsar.

 

pink-heart-outline-clipart-aTexGLAT4

Annons

1 tanke på “Brev till Ryck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s