Eleiko

Nu är min lägenhet tom igen. Carita åkte tidigare idag och det känns redan ensamt. Haha, det är alltid så när jag går från att ha fullt med folk omkring mig dygnet runt till att vara helt själv.

Men innan Carita begav sig hemåt så åkte vi i förmiddags ner till Halmstad för att träna hos Eleiko. Det är alltid så kul att komma dit och träna för det är så sjukt fint och fräscht. Och det finns allt, och lite till typ. Det var kul folk som var där och tränade vilket bidrog till att träningen blev toppen. Halvklantig som jag är har jag lyckats göra något med mitt knä, vridit till det eller något. Så just för tillfället undviker jag knäböj så jag tror det kommer försvinna illa kvickt. Det är dock lite typiskt med tanke på att det kändes så bra och att jag har varit så sugen på att köra massa ben och bli superstark. Sådär stark så att man aldrig missar en vändning på grund av att man inte orkar trycka upp sig. Typ som på lag-SM. Men istället så kör jag mycket annat. Idag blev det pushpressar, och jag tror att jag har blivit ganska stark där. Bra för stötarna! 🙂

2015-05-17 11.26.32-2

 

2015-05-17 12.31.19

En för mig ny övning som en av killarna som tränade gjorde. Jag kan ju säga att man kan ha på rejält mycket mer vikt än dom här tiorna. Undra om det är en bra övning?2015-05-17 12.56.22

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s