Caritas dag 

Åh, det har varit en så sjukt rolig och lyckad dag. Jag, Rebecka och Ullis hade planerat en liten möhippa light/träningshippa för Carita då hon ska gifta sig i sommar. Joel och Carita, ett så fantastiskt underbart och fint par. Möhippan har i alla fall varit superyckad! Hon blev verkligen överraskad när Rebecka och Ullis ringde på hemma hos mig i morse och spelade dopingkontrollanter. Tihihi, så roligt! Sen har dagen bara gått i ett. Vi käkade massa go frulle, vi hade fixat en träningsväska med massa rosa saker som Carita skulle ha på sig under dagen. Vi har kört ett boxningspass (tusen tack för all hjälp, det var grymt!) och tränat lyftning. Däremellan blev det även lite annat mer ”vanligt” möhippeaktigt. Och självklart massa mat, ”grill” över värmeljus och häng nu ikväll. Underbara människor har varit med hela dagen och jag tror allt att Carita har tyckt att dagen varit toppen. 😊 ❤️   

   

           

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s