Sambo Carita

Igår kväll kom Carita hit och hon ska bo här hos mig till på söndag. Jag tycker det är superkul att hon är här några dagar nu. Både kul att träna tillsammans och mysigt att bara hänga. Tyvärr har jag jobbat hela dagen idag så jag kunde tyvärr bara vara med på ett träningspass på det lilla minilägret. På träningen gjorde jag ett gäng smidighetsövningar som Carita skulle testa på mig. En av dom ska jag verkligen förbättra till nästa gång vi ses. 😊 

Satt ute på lunchen, såååå underbart. Äntligen lite sol här i Göteborg. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s