Vilodag

Det är vilodag från träning men jag är helt slut i alla fall. Har suttit med uppsatsen större delen av dagen. Eller ah, vi har suttit länge för att vara mig och Jonna. Jag gillar att jag typ har superpanik över uppsatsen medan Jonna är totalt raka motsatsen. En bra kombo helt enkelt.

Hämtade ut ett superroligt paket på posten idag. 😊

Imorgon blir det fortsatt uppsatsskrivning med massa ätbart (tydligen går skrivandet bättre ju mer man har att äta och tugga på). På eftermiddagen kommer förbundskapten Jim förbi träningen för att prata framtiden och lite så. Det årliga uppföljningsmötet typ. Jag tycker att det är riktigt bra att vi har dom här mötena. Sen på kvällen kommer Carita hit. Hon kommer vara här hela helgen så vi ska ha ett litet miniläger. Ska bli så roligt! 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s