Knäböj 

Mycket träning, tung träning. Det känns som om benstyrkan kanske är på väg uppåt. Nästan varje gång jag har kunnat träna på ordentligt under en lite längre period så har något hänt. Framförallt så har min ena höft, eller något där runtomkring, varit lite jobbig  och strulat mycket men det har faktiskt känts helt bra sedan någon gång i vintras. Och det är jag så glad över! Efter det gjorde jag istället något med insidan av låret som höll mig tillbaka i benträningen. Stupid ben.  Jag hoppas att kroppen i alla fall kommer kännes ok framöver och att ingen dum skada dyker upp. För det är så sjukt trist! Nu vill jag köra på ordentligt. 

   
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s