Den där mentala biten

Jag hade ett förmiddagspass igår och hoppas på att inte vara helt ensam. Och det blev jag inte heller för bästaste Ullis hängde med. Dessutom dök Farshad upp så det var tipptopp på träningen. Jag hade styrkeryck, styrkevändningar och stöt ställ. Ett roligt pass, trodde jag först i alla fall. Först och främst kändes rycken riktigt konstiga och ganska dåliga faktiskt. Var har min explosivitet och snabbhet tagit vägen? Om någon har lånat så skulle jag gärna vilja ha tillbaka snart. Just sådana här ryckpass kan verkligen köra självförtroendet i botten. Även om jag vet att jag är sämre emellanåt och att jag har sådana här svackor och att detta sedan helt plötsligt vänder så är det ändå tufft. Dom här passen är tunga, framförallt mentalt. Att få ta i och kämpa just fysiskt tycker jag är lättare än att göra det samma mentalt. Eller det är så i perioder i alla fall. När självförtroendet är på topp känns det som om man kan görs vad som helst, typ lätt rycka 20 kg över pers, knäböja massor eller till och med äta lika mycket som Knut. När det känns som på gårdagen pass då är dom där 20 kg åt andra hållet istället. Dock kändes resten av passet bättre, bortsett från att jag läste fel i antal reps i stöt ställ. Men jag upptäckte det efter ett set så det var ju bra 🙂 Oavsett bra att både Ullis och Farshad var där idag. Det blev ändå lättare att försöka göra varje lyft bättre trots att det kändes skit. 

  
Invigde även mina nya skor igår. Dom är lite annorlunda även om det är samma modell som mina tidigare. Jag tycker att dom här ändå sitter bra trots att jag bara haft dom två pass nu. Jag tycker det är lite mer space framtill, kanske beror det på att snörningen är annorlunda. På eftermiddagspasset körde jag knäböj fram och min hatövning stötdrag. 

Funderar förresten på att testa något av alla de nyttigare bakgrejerna som Fia på Lyftarshopen lagt upp tidigare. Tydligen ska den där ostkakan vara bra. Eller kanske något med chokladsmak. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s