Film

När vi var på tjejlägret i helgen gjorde jag och Carita en liten kort film. Spana in den 🙂

På träningen idag gjorde jag bland annat ståryck, en övning som jag faktiskt tycker är skitsvår. Men jag tror den är bra för mig, bra att verkligen dra så långt det bara går och inte korta av draget. Utöver stårycken hade jag ryck nacke och kickstöt från ställ. Jag börjar känna att jag mer och mer kommer in i en träningsperiod mer än en tävlingsperiod. Efter träningen hämtade jag även ut ett paket på posten som innehöll nya lyftarskor! Hurra!

Skor

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s