Tack tjejer!

Det här träningslägret har varit bra på så många olika sätt. Det har självklart varit kul att lära känna massa lyftartjejer som jag inte träffat tidigare. Vi har verkligen haft riktigt roligt! Boendet, träningen och maten har varit toppen. Att herrbrottarna hade landslagsläger där på samma gång var ju också det kul. Det var lite extra många idrottare på plats vilket alltid är positivt. Och alla brottartjejer som bor och tränar där nere, dom är alltid så gulliga och snälla som hakar på och hjälper till med allt. Men utöver att vi har tränat, ätit och bott bra, skrattat och bara haft det supersoft så tycker jag att det känns som om alla tjejerna verkligen har uppskattat detta läger. Uppskattat det på riktigt. Jag och Carita ville verkligen inspirera med det här lägret. Vi ville skapa en möjlighet för tjejer runtomkring i landet att träffas och träna tillsammans, oavsett vilken nivå man befinner sig på. Vi ville ge alla inspiration till att fortsätta träna, att vilja träna mer och bättre för att det är roligt. Jag hoppas att vi lyckades. Jag tycker i alla fall att helgen har varit superbra och att alla har varit hur grymma som helst! Tack allihopa för den här helgen! Nu blir det soffläge för mig för imorgon väntar en dag med massa plugg och träning.

2015-05-03 12.49.43

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s