Trippelpass

Det har varit en riktigt intensiv dag med tre träningspass. Alla tjejer som är med är riktigt grymma och det har allt blivit några pers i alla fall. 

Mellan lyftarpassen körde vi nämligen lite brottning som några av världens allra bästa brottare Jenny, Sofia och Henna höll i. De tjejerna är riktigt coola och så bra! Och gud vad roligt vi hade. Vi körde allt från lite lek, typ spökboll, till ”gymnastik”, armbrytning och ”brottning”. Eftersom alla som är med här är riktiga tävlingsmänniskor så gick vi alla verkligen all in i allt vi gjorde. Det var verkligen huuuur roligt som helst. Tusen tack bästa brottare för att ni gjorde det här för oss! 😊 

   
                 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s