Klippan 

Vilken sjukt bra första dag det har varit. Alla 12 tjejer lyckades hitta till hotellet här i lilla Klippan. Vi började med att presentera oss allihop. Det är många som jag inte har träffat tidigare så det var superkul! Därefter körde vi det första träningspasset. Alla tränade på bra och hejade på varandra. 

  
Under tiden som vi har det här lägret har även herrbrottarna ett landslagsläger (eller något liknande) så det är massor med brottare som bor här på hotellet också. Och som ska äta middag. Samtidigt som oss. Och det är buffé… Tänk er själva hur det blir när typ 30 hungriga idrottsmänniskor ska äta buffé på en och samma gång… Men det löste sig bra ändå 🙂 

Efter maten åkte vi till Helsingborg och spelade laserdome tillsammans med ett gäng brottare. Riktigt kul! Vi körde i tre lag där brottarna var ett, lyftarblondinerna i ett (där var jag  med) och lyftarbrunetterna i ett. Mitt lag kom två båda omgångarna. Tydligen så lyckades jag skjuta Pippi (Carita) i mitt lag åtta gångerna i en av omgångarna 😂 Typiskt dåligt! 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s