Men du…

Det här med att ta efter hur andra pratar och vad andra gör är något som jag känner mig väldigt bekant med. Så fort jag har umgåtts mer med någon en längre tid så börjar jag ta efter saker som den här personen säger eller gör ofta, detta omedvetet då alltså. Ett typiskt exempel på detta är i princip varje gång jag träffar Carita. Nu efter den här senaste helgen kom jag på mig själv med att avsluta många meningar med ”nej” eller mer ”nä”. Meningar som ”det här gång inte nä”, ”den fanns inte nä” och så vidare. Det är något som Carita säger väldigt mycket just nu. Hon och jag brukar ha perioder där vi säger vissa ord/meningar som den andra tar efter. Ett annat exempel är att inleda en mening med ”Men du…” eller ”Jag tänker att…”. Idag lyckades även jag och Jonna ha exakt samma nagellack, alltså samma färg och dessutom från samma märke. Undra om jag börjar prata dalmål snart också…?

Idag blev det ett träningspass på klubben. Nu är det ny period och det inenbär även lite nya övningar på programmet. En kul vecka med massa träning som varvas med plugg, födelsedagsfirande och förhoppningsvis lite grillning.

2015-05-04 22.13.52

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s