SM-silver 

Igår var det lag-SM i Örebro och både Mossebergs dam- och herrlag kom tvåa! Vi tog alltså ett SM-silver! Juppi!! Damlaget har tidigare vunnit 14 år i rad så nu blev ASK ganska historiska när dom slog oss. Vi lyfte så mycket vi kunde och alla gjorde en superbra tävling men vi hade inte rikigt någon chans på guldet i år. Jag gick serien 79-84-88 i ryck och 106-112-116 i stöt och jag missade både sista rycken och stöten. Vi gjorde 690 poäng den här gången och ASK vann med 737 poäng. Men vi kommer tillbaka nästa år! 🙂  

  

     

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s