Tunga knäböj är tillbaka

Uppsatsen är verkligen i full gång. Man märker nu när man är mitt i det hur viktigt det är att det fungerar bra med den man skriver tillsammans med. Jonna, du är så bra! Typ min andra hälft för tillfället. Har börjat transkribera en av de intervjuerna vi har gjort. Hade jag vetat att det tog sådan här tid innan vi valde att göra våra intervjuer så skulle vi troligtvis ha utformat intervjuerna på ett något annorlunda vis. Det är verkligen superroligt och intressant att göra själva intervjuerna, men just den här transkriberingen… Ja, jag vet inte riktigt. Men, det är bara att köra på så blir det nog grymt bra i slutet.

Vi vandrade även en liten kortis på stan efteråt. Jonnas enda mål är att hon inte ska köpa något mer svart medan jag försöker att inte bara dras till alla söta och gulliga tunikor, blusar och toppar med spets och är halvtransparenta och helst vita eller ljusrosa. Alltså det var ju typ kört så fort vi gick in i affärerna! Så typiskt.

Nu när det har varit ganska mycket tävlingar den sista tiden, och framförallt med tanke på att det senaste halvårets fokus har legat på vårens EM, har träningen sett lite annorlunda ut de senaste veckorna mot hur den kommer se ut den närmsta framöver. Nu kommer det troligtvis bli ett par tyngre veckor med fler reps och set. En hel del knäböj, drag och mark om jag inte gissar helt fel. Den här veckan kör jag lite efter eget huvud men jag tänkte att jag ska förbereda mig själv lite inför vad som komma skall så det blev ett gäng sexor i knäböj, press och marklyft. Kan säga att det känns. Det kändes redan när jag körde. Träningsvärken. 

 
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s