Älskar lag! 

Sedan jag kom hem från Georgien i fredags har jag haft det lite lugnare med träningen. Det ska bli superkul med lag-SM till helgen. Jag är dock väldigt seg och känner mig i dagsläget supersvag och helt ur form. Men jag tror att när vi väl är där så kommer tävlingsmänniskan i mig fram, det gör den typ alltid. Och med tanke på mina grymma lagkompisar, både i dam- och herrlaget, så kan man inte bli annat än supertaggad! Älskar att tävla i lag och framförallt älskar jag att tävla som ett lag. Vi är ett team som gör det tillsammans och det tycker jag är kul! Mot Örebro! 

   

Och hur gulliga kollegor har inte jag på mitt jobb?? Det har varit flera personer som har grattat och pratat om EM. Alla är så positiva och glada! Jag har till och med fått små presenter. Självklart choklad, skrattade lite faktiskt. 🙂 Och en superfin bukett. Tack ni!! 

   

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s