Tillbaka i Göteborg

Äntligen har jag landat på Landvetter i Göteborg. Det har varit en otroligt rolig vecka och jag har verkligen varit omringad av massa härliga människor. Vi har ju som sagt varit ett gäng svenskar på plats, och förutom oss tävlande, coacherna och domare så har även Hasse från DECA text & bild tagit massa fina kort. Spana in dom här

Igår tävlade Carita, och vilken tävling hon gjorde. Sex klarade lyft, svenskt rekord i stöt och sammanlagt. Jävlar vilken häftig kvinna hon är! Så in i helvete bra!

2015-04-16 20.48.30

Norska Ruth är ganska cool hon också. Eller inte bara ganska utan ascool. Hon knep en bronsmedalj i ryck i 69:an. Jag ska bli som henne. Hon är min idol.

Jag är faktiskt imponerad av oss alla tre svenskar som har tävlat på EM den här gången. Självklart vill man alltid göra ännu bättre men det kommer. Det är också lite kul att vi alla tre placerade oss som nummer åtta. I totalen då alltså. Nästa gång är vi ännu vassare. Våra coacher Jim och Anders har också gjort ett kanonjobb med allt. En applåd till er!
Även Staffan, min tränare som skriver alla mina program, lyckades verkligen pricka in min form den här gången. Du är verkligen grym!

Efter Caritas tävling igår satt vi (återigen) på McDonalds. Då vi hade bestämt att vi skulle ta med påskägg till varandra så var det äntligen dags att dela ut dom. En höjdpunkt! 😉 Nu har jag dock ätit alldeles för mycket choklad (hur man nu ens kan äta för mycket choklad!!) så jag får nog pausa från sådant där i några dagar nu.

2015-04-17 12.46.42

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s