Svenska mässan 

En av de bästa sakerna med att komma hem igen är att man vet att man kommer sova i en skön säng. Från att ha sovit i en stenhård säng, som man typ fick blåmärken på höfterna av, var det sjukt gött att sova i min egen säng i natt. Sov som en stock och när klockan ringde i morse ville jag helst bara ligga kvar en lång stund till. Men idag hade jag planer så det gick inte. Jag och Anton har varit på Svenska Mässan hela dagen och visar tyngdlyftning tillsammans med Nordic Academy of Sweden. Det har varit superkul, som alltid med sådana här mässor. Har träffat massa roliga, positiva och goa människor hela dagen. 

   

   

När jag kom hem efter mässan var mamma, Emelie, Oscar, Jesper och Jennifer hos mig. Det blev lite födelsedagsfirande, supermysigt! Emelie lagade supergod mat och vi har haft en supersoft och mysig kväll. Älskar er familjen! 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s