Födelsedag och Triss fyra

Idag är det min födelsedag, grattis till mig! Och grattis alla andra som fyller år idag också. 🙂 

Har haft en toppendag här i Georgien. Fick presenter nere på frukosten av de andra svenskarna här. De tyckte väl att jag skulle bli ännu mer rosa eller något sådant för en mugg (typ) med ett Hello Kittyhuvud fick jag. 😉 Sedan hade Carita med sig en present också, så gulligt! Ett par höga kompressionsstrumpor att lyfta i. Mina andra gick precis sönder här under EM så det var verkligen hur grymt som helst. Tack! 🙂 

  

Jag och Carita var och tränade en sväng på förmiddagen idag. Det var helt fullt i träningshallen, alla flaken var upptagna av någon eller några lyftare. Det är sjukt inspirerande och kul att se hur alla andra tränar. Vi höll oss i ena hörnan tillsammans med norrmännen och danskarna. 🙂 

  

Men dagens höjdpunkt var nog att se klass 63 idag där Triss var med. Hon gjorde en riktigt grym tävling och knep en åttondeplats med resultatet 83 kg i ryck och 110 kg i stöt. Detta på hennes allra första EM vilket är så otroligt bra. Men det coolaste av allt då, hon blev FYRA i stöt!! Alltså fyra i hela Europa i stöt! Hur jävla häftigt är inte det?! Så sjukt bra! Jag är verkligen så imponerad. 

  

Imorgon är det Carita som ska tävla och jag tror det kommer gå riktigt bra för henne också. För hon är alltid hur bra som helst när det väl gäller. Heja heja heja! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s