På plats i Georgien 

Resan till Georgien gick faktiskt hur bra som helst. Inga förseningar, inget borttappat bagage, inget strul med varken transporten till hotellet eller incheckningen. Det var verkligen hur skönt som helat att allt bara flöt på igår. Vi landade strax efter klocka 4 på morgonen. Jag lyckades sova ganska ok bortsett från en man på andra sidan gången som snarkade så sjukt brutalt! Trodde nästan att planets fönster skulle gå sönder. När vi landade på flygplatsen i Tbilisi möttes vi av superfina Eleikostänger.

 

Maten här har än så länge varit sjukt trist. Min frukost idag bestod väl typ mest av ägg och kaffe.  Imorgon kommer havregrynen följa med ner till frukosten och bli lite gröt. 

Jag och Triss har varit och tränat lite medan Carita stannade kvar på hotellet för lite plugg. Jag körde ett superlätt träningspass, mest för att väcka kroppen efter resan. Den hallen som vi tränar i var bra. Mycket plats att vara på. Nu ska vi snart iväg och spana in tävlingsarenan, mysigt!! 

   

   

  

Annons

2 tankar på “På plats i Georgien 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s