På väg

Nu är vi samlade på Arlanda och väntar på att få gå ombord på flyget. På flyget från Göteborg till Stockholm fick jag nästan en sittplats framme hos piloterna. Dom hade tydligen satt mig där istället för den ena pilotens flickvän. Jag kände att det nog var lika bra att sätta mig på min ”vanliga” plats istället. Typiskt. Får ta det där en annan gång. Mötte upp resten av gänget här på Arlanda. Vi har hunnit käka lite och coacherna har shoppat en hel del godis. Kommer troligtvis hänga en del inne på deras rum efter min tävling. I väntan på att mitt eget påskägg som kommer på torsdag. 🙂 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s